SENDVIČOMAT


Ponudite svojim zaposlenim le najboljše


SENDVIČOMAT V PODJETJU

Vam in vašim zaposlenim, obiskovalcem in ostalim uporabnikom ponujamo hitro, enostavno in uporabnikom prijazno postrežbo odličnih svežih sendvičev in solat.

Poleg tehnološko naprednega avtomata s sistemom vrtečega bobna, ki ponuja različne možnosti plačila (z gotovino ali s ključkom), je naša prednost predvsem kakovost, izbira in svežina izdelkov Sendvičarne. Sendvičomat polnimo le z lastnimi izdelki, ki imajo maksimalni rok uporabe: dan polnjenja avtomata + 2 dni.

Sendvičem in solatam ne podaljšujemo uporabnosti s konzervansi, aditivi in plini – ponujamo le sveže, dnevno pripravljene in z lokalnimi sestavinami sestavljene sendviče in solate.

Vsi naši avtomati delujejo skladno s kriteriji varovanja živil HACCP, imajo vse potrebne certifikate in A-teste, zaradi modernega dizajna pa se zlahka vključijo v vsak prostor.

Razumemo potrebe naročnikov, zato vso skrb za namestitev, vzdrževanje in servisiranje avtomatov prevzamemo mi. Našo ponudbo neprestano izboljšujemo in dopolnjujemo z novimi izdelki, s čimer odgovarjamo na želje naših strank in hkrati stremimo k večji podpori lokalnih proizvajalcev.


Prednosti Sendvičomata


Samopostrežni prodajni avtomat, ki je na voljo 24/7


Lastna proizvodnja dnevno svežih sendvičev in solat


Rok uporabe – kratek, a to pomeni, da so izdelki sveži!


HACCP sistem


Vgradnja plačilnih sistemov, kot so sprejemniki za kovance, bankovce in kreditne ključe. Vračilo preostanka


Garancija in hiter odzivni čas pri morebitnih okvarah


Ključ za odklepanje avtomatov z lastno kodo


Naši avtomati so preizkušeni na terenu – skozi čas smo se naučili poslušati želje in predstaviti rešitve na vsak zastavljen problem.Prednost distribucije preko sistema vrtečega bobna

Prednost distribucije, preko t.i. sistema vrtečega bobna, je v tem, da izdelek po prodaji ne pade v postrežni pladenj, kakor je to pri večini prodajnih avtomatov, ki uporabljajo špirale ali potisne plošče. V našem primeru kupec izbere vrsto v kateri se nahaja želen izdelek – sendvič ali solata, odpre loputo in si izdelek preprosto vzame. Boben se nato zavrti, tako je omogočena prodaja naslednjega artikla. Po prodaji vseh npr. 6 izdelkov, ni več mogoče izbirati te vrste. S tem procesom pa je omogočena tudi FIFO (first in – first out) metoda, ki jo zahteva sistem HACCP.

Tehnični podatki avtomata


Višina: 1830 cm


Širina: 850 cm


Globina: 770 cm


El. omrežje: 230V, 50 Hz

Največja obratovalna moč: 1200 W


Teža: 280 kg


Število etaž/ diskov: 10


Temp. režim za sendviče: 7°C

Avtomati so energetsko učinkoviti, hitri in enostavni za uporabo ter tehnološko napredni. Vsak avtomat ima vgrajeno SIM kartico, kar nam omogoča stalni nadzor (stanje zaloge, napake).


Naročite svoj SENDVIČOMAT še danes!
Pokličite nas na telefonsko številko na kateri bomo prisluhnili vašim željam in potrebam. Veseli bomo tudi vaše elektronske pošte. 


Kako do sendvičomata?

Po prvem kontaktu pričakujte klic Vodje programa Sendvičomat, ki se bo z vami dogovoril za sestanek, na katerem bomo pregledali in na degustaciji preizkusili bogato ponudbo svežih sendvičev in solat, določili cene izdelkom, prilagojene vašim uporabnikom ter opravili skupen ogled prostora in dorekli še ostale podrobnosti namestitve Sendvičomata.

V dogovorjenem času bomo pripravili Sendvičomat prilagojen vašim željam in prostoru in določili datum in uro postavitve.

Avtomat bomo ob dogovorjenem času pripeljali na lokacijo, ga instalirali in poskrbeli za vse potrebno za njegovo nemoteno delovanje.

Po postavitvi Sendvičomata bo vašo lokacijo redno obiskoval naš oskrbnik prodajnih avtomatov, ki bo skrbel za polnjenje, čiščenje in brezhibno delovanje avtomatov. Njegovi obiski bodo povsem prilagojeni porabi in delovnim procesom v vašem podjetju ali ustanovi.

Morebitne okvare (tem se je nemogoče izogniti) nam avtomat javi samodejno, seveda nas lahko še dodatno obvestite na tel. št.: 070 50 60 66. Prijazni operaterji so vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Na številko lahko oddate tudi naročila za dodatne sendviče, solate in ostale prigrizke iz naše ponudbe (catering ponudba), naročilo ključkov ali polnjenje reprezentančnega ključka.


PODJETJE

Sendvičarna UŽITKA d.o.o.


Bernekerjeva 2A
3000 Celje

070 621 545

narocila@sendvicarna.si


KLINIKA BAR – UKC LJUBLJANA

pon-pet: 06.00 – 14:00
sobota: zaprto
nedelja: zaprto

Zaloška cesta 7
1000 Ljubljana
UKC LJUBLJANA

070 754 120

Delovni čas v času KORONE


BAVARSKI DVOR – LJUBLJANA

pon-sob: 06.00 – 20:00 (COVID 19)
pon-sob: 06.00 – 22:00
nedelja, prazniki: zaprto

Slovenska cesta 54
1000 Ljubljana
BAVARSKI DVOR


Delovni čas v času KORONE


MARIBOR

pon-pet: 06.00 – 20:00 (COVID 19)
sobota: 08.00 – 20.00 (COVID 19)

pon-pet: 06.00 – 20:00
sobota: 08.00 – 20.00

prazniki, nedelja: ZAPRTO

Tyrševa ulica 2
2000 Maribor


Delovni čas v času KORONE


POSLOVALNICA VELENJE

pon-pet: 07.00 – 17.00
sobota: 07.00 – 12.00
nedelja, prazniki – ZAPRTO

Cankarjeva cesta 2B
3320 Velenje

070 637 702